Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

Srnčí ragú na víně

 Rozpis na 1 porci

80g fazolových lusků

170g vařených brambor

10ml červeného vína + 15g švestkových povidel

10g citróny + 10g rajčatový protlak

5g olej + 5g cukr

20g čerstvé cibule + 5g mrkev+5g celer +5g petržel

120g srnčí kýty

Sůl, pepř celý, bobkový list a nové koření

Energetická hodnota: 1.714kj

Bílkoviny: 32,5g           Sacharidy: 55,79g            Tuky: 7.4g

Opláchnuté maso nakrájíme na kousky. Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájené na plátky osmahneme s cukrem na polovině dávky tuku do nazlátlé barvy, přidáme rajčatový protlak, trochu vody, sůl, divoké koření, trochu octa, pečlivě omytý a na plátky nakrájený citron a uvedeme do varu. Do vařícího základu vložíme maso a dusíme za občasného promíchání téměř doměkka. Potom maso vyjmeme, dochutíme povidly, džemem a vínem, podle potřeby přisolíme, přecedíme ji na maso a znovu krátce povaříme


Srnčí ragú na víně
Recepty
Počet kusů:
Celkem: Kč
Wellness víkendy
12. 07. - 19. 07. 2024

24. 05. - 26. 05. 2024

Skupinové kurzy