Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

Lodičky

suroviny
kJ/100g
gram/ks
index
kJ
vejce
340
12
12
4080
lučina
1220
100
1
1220
bílý jogurt
360
100
1
360
hořčice
520
20
0.2
104
okurka nakl.
120
100
1
120
sardel.pasta
 
 
 
0
sůl, pepř
 
 
 
0
okurka čerstvá
70
100
1
70
salát hl.
50
100
1
50
rajčata
100
100
1
100
pažitka
210
10
0.1
21
celkem
 
 
 
6125
počet porcí - jednohubek
 
 
24
1 porce
 
 
 
255

 
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozpůlíme podél a vyndáme žloutky do šlehací misky. Přidáme lučinu, bílý jogurt, hořčici, nastrouhanou kyselou okurku, sardelovou pastu, sůl, pepř, pažitku a vše rozšleháme do jemna. Našlehanou hmotou plníme rozpůlená vejce, ozdobíme pažitkou, rajčetem, okurkou a hlávkovým salátem.

Lodičky
Recepty