Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

Ovocná bomba

1.                                                                    
3x kysaná smetana 10% tuku   5850 kj         
2x nízkotučný tvaroh               1550 kj          
350 g piškotů                           4130 kj          
500 g ovoce v light nálevu         750 kj          
2 želatiny dr.Oetker                                         
 
celkem:     12130 kj                                         
 porce : 505 kj 
                                                  
 2.
3x kysaná smetana 10% tuku   5850 kj
3x zakys. smetana light            3049 kj
350 g piškotů                            4130 kj
500 g ovoce v light nálevu        750 kj
2 želatiny dr. Oetker 
 
celkem:   12229 kj
porce: 512 kj

 

 

 Postup:

Všechny mléčné ingredience smícháme. Na dno půlkulaté misky vystlané potravinářskou folií rozložíme první vrstvu piškotů, dále přidáme mléčnou hmotu a postup opakujeme. Mezi vrstvy piškotů můžeme vložit vrstvu ovoce. Naplněnou mísu uložíme do druhého dne do lednice. Druhý den opatrně vyklopíme a sundáme folii. Základ dortu potřeme mléčnou hmotou a zdobíme ovocem. Daleko lepší je ovoce čerstvé. Ozdobený dort polijeme želatinou, kterou připravíme podle návodu.

 


Ovocná bomba Ovocná bomba
Recepty