Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.
Fazolový salát II.
Fazole
Majolka
Jogurt bílý
Sůl, pepř, hořčice
Okurka
Cibule
Křen
Postup:
Dáme, nejlépe den předem, namočit bílé fazole. Druhý den vodu osolíme a fazole uvaříme do měkka. Necháme vychladnout a poté přidáme následující ingredience:
Majolka light 5-6 polévkové lžíce
Jogurt bílý( 1 kelímek) záleží jak má kdo rád, zda více majolky nebo jogurtu. Sůl, pepř, hořčice.
Najemno nakrájená zavařená okurka – 6 a více kusů(je možné přidat i nálev z okurek tak 2 -3 polévkové lžíce). Najemno nakrájíme cibuli a přidáme křen – je to pikantnější.