Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

Fazolový salát s červenou řepou

 - fazole v solném nálevu (červené nebo bílé v konzervě) - cca 270 g

- červená řepa (čerstvá uvařená anebo naložená) - cca 300 g
- cibule - 2 malé či 1 velká
- vejce - 2 ks / brambory - cca 250 g
- zakysaná smetana 8 % / tofunéza / sojanéza - 2 lžíce
- sůl, pepř

Fazole slijeme a propláchneme vodou. Červenou řepu uvaříme anebo slijeme vodu u zavařené řepy. Dáme do misky. Cibulku nakrájíme na drobno. Budeme-li salát jíst k obědu, dáme brambory. Máme-li jej na odpoledne či večer, dáme místo brambor na zpestření vejce (jde to ale i bez nich). Přidáme 2 lžíce zakysané smetany nebo tofunézy či sojanézy, osolíme a opepříme. Nebojíme se šetřit pepřem. Důkladně promícháme a můžeme podávat. DOBROU CHUŤ.


Fazolový salát s červenou řepou
Recepty