Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

JAHELNÍK

 Jahelník

100g ovoce (jablka, sušené švestky, černý rybíz, aj.)

75g rozinek

250g jáhly

2pl medu

75g lněného semínka (nebo ořechy aj.)

250g tvarohu

2 vejce

(100g => B:5,16g; S:20,88g; T:3,11g; kJ:585; V:1,93g) -> počítáno na ten rybíz

Spařit jáhly alespoň 2x – ztratí hořkost a trpkost, poté je uvařit v 200 – 300 ml osolené vody do jáhlové kaše (cca 10 min), pokud by byly v tomto množství stále tvrdší tak přidat trošku vody a ještě chvíli vařit, poté nechat vychladnout. Smíchat vejce s medem, vmíchat vychladlou kaši, tvaroh, přidat rozinky, semínka a ovoce. Vymazaný či vyložený pekáček pečícím papírem péci cca 30 min při 175°C – do zlatova).


JAHELNÍK
Recepty
Počet kusů:
Celkem: Kč
Wellness víkendy
07. 12. - 07. 12. 2024

Skupinové kurzy