Kančí – 4 porce |
Množství |
Energie |
Bílkoviny |
Sacharidy |
Tuky |
|
Kompot brusinky průměrně |
120,00g |
779kJ |
0,24g |
46,32g |
0,48g |
|
Víno červené přírodní |
250,00ml |
688kJ |
0,50g |
0,50g |
0,00g |
|
Brambory |
150,00g |
497kJ |
2,70g |
27,30g |
0,45g |
|
Kančí kýta |
550,00g |
2 712kJ |
107,25g |
0,00g |
22,00g |
|
Oleje průměrně |
10,00g |
364kJ |
0,00g |
0,00g |
9,82g |
|
Cibule čerstvá |
300,00g |
411kJ |
3,00g |
31,80g |
0,60g |
|
|
||||||
Součet |
5 449 |
113,69 |
105,92 |
33,35 |
|
|
1 porce |
1362,25 |
28,4225 |
26,48 |
8,3375 |
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kousky nakrájené maso, které prudce opečeme. Osolíme, opepříme a podlijeme vodou a dusíme do měkka. Ke konci přidáme brusinkový kompot (rybízovou marmeládu) a podlijeme vínem.