Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

Květáková pizza

 Na 1 pizzu

půl květáku, půl lžičky soli, lžička oregana, půl lžičky sušeného česneku, čtvrt hrnku nastrouhaného sýru (eidam, parmazán), 2 lžíce Lučina Linie, 1 vejce, olej, rajčatová omáčka, půlka cibule, 2 stroužky česneku, púl konzervy loupaných rajčat, sůl, pepř, olej

ozdoba dle chuti

Troubu předehřát na 230, květák zbavíme tvrdších košťálů a na struhadle najemno nakrájíme, ve vroucí vodě vaříme 5 minut. Vodu slijeme a květák rozprostřeme na utěrku a necháme vychladnout, po vychladnutí stáhneme rohy utěrky k sobě a postupným utahováním z květáku vyždímáme co nejvíce tekutiny. Do misky nasypeme květák, sýr, lučinu, vejce, koření a důkladně promícháme. Plech s pečícím papírem potřeme trochou oleje a nanesme na něj květákovou hmotu, kterou rozprostřeme do tenké placky, pečeme asi 12 minut, dokud okraje lehce neztmavnou. Na rajčatovou omáčku nasekáme cibuli a česnek najemno, na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, chvíli restujeme, přidáme česnek a pokračujeme ještě 2-3 minuty. Přilijeme loupaná rajčata se šťávou, rozmačkáme a promícháme, necháme chvíli provařit, aby omáčka zhoustla. Osolíme a opepříme. Pokud chcete omáčku hladší, můžete nakonec rozmixovat tyčovým mixérem.

Základ na pizzu vyndáme z trouby, potřeme rajčatovou omáčkou a navrch přidáme oblohu a vrátíme na 7-10 minut do trouby.

Po upečení nechte ještě chvíli na plechu a poté rozkrájejte na dílky.


Květáková pizza
Recepty