Kurzy snižování nadváhy
a zdravého životního stylu.
Jezte s námi zdravě! – Krabičky domů i do zaměstnání.

Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 5.10.2013 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou. Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé n./L. 15.9.2012 s MUDr. Kateřinou Cajthamlovou.
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011<br />S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
Den zdraví, krásy a pohybu v Lysé nad Labem - 1.10.2011
S přednáškou MUDr. Kateřiny Cajthamlové
ing. Petr Havlíček
Den zdraví v Pečkách
výživové poradenství, měření skladby těla a přednáška ing. Petra Havlíčka
Veronika
Největší úspěch!
Veronika nastoupila do kurzu StoBu v Čelákovicích v dubnu 2008. V dubnu letošního roku váha ukázala - 40kg.

JEZTE S NÁMÍ ZDRAVĚ!

vloženo: 08. 07. 2015

Chutná, vyvážená strava - obědy a večeře do zaměstnání i do domu! 

V týdnu 27 . - 31.7. speciality mexické kuchyně! Mexická kuchyně je od roku 2010 zapsána do nehmotných památek Unesco. Pro své tradiční recepty, barevnost pokrmů a různorodost chutí je oblíbená po celém světě. Typickými surovinami jsou fazole, kukuřice a chilli papričky. Jako příloha je často připravovaná rýže na mnoho způsobů. Pokud máte rádi pestré chutě a mnoho kontrastů, které společně utváří dokonalé souznění chutí, ochutnejte nějakou mexickou pochoutku.                                                 V týdnu 13. - 17.7. speciality turecké kuchyně! Tureckou kuchyni je možné bez nadsázky přiřadit mezi nezdravější kuchyně světa. Je po staletí ovlivňována řadou kultur, které se v zemi střídaly. Výsledkem je tak jakýsi mix centrální anatolské kuchyně s kuchyní balkánskou, středomořskou a arabskou. Převážná většina tureckých pokrmů se griluje, vaří či dusí, v případě smažení je vždy používán kvalitní olivový olej. Základem většiny pokrmů jsou jarní cibulky, pórek, různé zelené natě a bylinky. Z koření se nejčastěji používá zelená petrželka, římský kmín, pepř, sladká paprika, máta, oregano a paprikové koření. Turci milují také papriky, cibuli, česnek, fazolky či rajčata a luštěniny, hlavně čočku. Patrně nejvyužívanější zeleninou je však lilek neboli baklažán.

Kdo jednou ochutnal některé z lahodných pokrmů Turecké kuchyně určitě tyto dobroty zařadí do svého obvyklého jídelníčku. Tento týden se Vám budeme snažit nabídnout alespoň některé z nich.

 


Archiv aktualit